×

Sütik kezelése

Termékeink - Sous-Vide hústermékek

Mit jelent a Sous-Vide (szú-vid) főzési eljárás?

A Sous-Vide (franc., vákuumban) egy olyan főzési eljárás, mely során az élelmiszert légmentesen záródó műanyag fóliába csomagolva, szabályozott hőmérsékletű vízfürdőben készítjük el. A vízfürdő hőmérséklete mindig forráspont alatt van, a hőkezelés így néhány órát vesz igénybe. A módszer segítségével megőrizhető az élelmiszerek természetes íze, lédússága és textúrája, valamint csökkenthető a fontos tápanyagok vesztesége, mely a magas hőmérsékleten történő főzés során jelentős mértékűvé válik.

Kinek ajánljuk Sous-Vide hústermékeinket?

Termékeinket nemcsak az iskolai, vállalati és üzemi étkezdék, büfék és catering szolgáltatók részére ajánljuk, hanem hoteleknek és magasabb kategóriájú éttermeknek is. Az energiát, a tehetséget és a fennmaradó időt a tökéletes mártások és köretek elkészítésére, valamint az ételek kifogástalan ízesítésére és tálalására lehet fordítani – a lédús és puha húst mi szállítjuk.

Marha lapocka csont nélkül

  • kb. 1,6-2,8 kg

Sertés lapocka csont nélkül

  • kb. 1,6-2,8 kg

Sertés tarja csont nélkül

  • kb. 1,6-2,8 kg

Sertés hátsócsülök csonttal, 1 db

  • kb. 600-800 g

XL Sertés hátsócsülök csonttal, 1 db

  • ˃ 800 g

Sertés hátsócsülök csont nélkül

  • kb. 1-1,3 kg

Sertésborda hosszú karajból

  • kb. 1-1,5 kg

Sertésborda rövid karajból

  • kb. 1-1,5 kg

Csirkeszárnyak

  • kb. 1-1,2 kg

Csirkecomb, negyed

  • 6 x kb. 220-250 g

Pulykamellfilé

  • kb. 1,5-2,8 kg

Nyúlcomb

  • 6 x kb. 160-200 g

Kacsamell filé

  • 6 x kb. 180-220 g

Kacsacomb, kicsi

  • 6 x kb. 150-180 g

Kacsacomb, közepes

  • 6 x kb. 200-250 g

Kacsacomb, nagy

  • 4 x kb. 300-350 g

Csirkerolád szalonnás-spenótos töltelékkel

  • 2 x kb. 1,2 kg

Szarvas comb csont nélkül

  • kb. 1,6-2,8 kg